Második leszámolás

jan
6

redneck zombiez fezen

 

2011. december 29-én elérkezett a nap, hogy a kellemes kihánytszar illatot árasztó kompániánk visszatérjen Székesfehérvárra, évekkel korábbi bestiális bűntettei helyszínére, immár teljes pompájában, kiadott (és ami még furcsább, előre MEGÍRT és ELPRÓBÁLT) dalokkal, valamint borzasztó erőteljes vérszomjjal. Mikor a helyszínre érkeztünk, már tisztességes közönség előtt zúzott a helyi Sleepless, majd mire kézbe kaptuk az első korsó friss szűzvért, már a Cadaveres bontott színpadot, mi meg rendet a kulisszák mögött.

 

Nem szaroztunk (azt csak arcba szoktunk), felmentünk, kitekertük a potmétereket a gecibe, aztán romantikusan meghágtuk a mélyen tisztelt publikumot, análisan támadó rothadó zombifasszal.

 

Úri társaságunkkal tartott ismét Baby Jo és Roxxy Lynn, utóbbi bűntudata az előző show óta akkorára duzzadt, hogy beállt apácának, de amint megpillantotta Baby Jo újfent duzzadó pocakját, ösztönös embriófétise győzött, és némi leszbikus felhanggal kísért abortuszt hajtott végre puszta kézzel. Szegény csecsemő valakit fejbe is kólintott röptében (Necro Files, ugyebár) a közönség között, a takarítószemélyzet viszont már csak az erőszakkal kitépett lábába botlott a hajnali órákban.

 

Összességében elmondható, hogy most sem múltuk alul magunkat (az konkrétan fizikai képtelenség volna), sőt talán még a bemutatkozó koncertet is sikerült kissé megfejelni bizonyos szempontból, bár a leszármazottaink legendás gonosztevéseiből összeollózott videómontázs sajnálatos kommunikációs zavarok (- „Mit szeretnétek?” – „Hörr, hörr!”) miatt most nem került levetítésre, de annyi baj legyen, hamarosan úgyis visszatérünk, akár lesz rá igény, akár nem (de LESZ!), elvégre ez nem egy kibaszott kívánságműsor, hanem a kibaszott Redneck Zömbiez, érted?!

 

 

 

Leave a Reply